Δεν είναι γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με τα σημάδια που θα μπορούσατε να πάρετε πάρα πολλά φάρμακα

Δεν είναι γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με τα σημάδια που θα μπορούσατε να πάρετε πάρα πολλά φάρμακα

Συνήθως παίρνετε περισσότερα φάρμακα καθώς μεγαλώνετε. Ο ιατρικός επαγγελματίας συνιστά μια στατίνη να μειώσει τη χοληστερόλη, ένα στεροειδές σπρέι για αλλεργικές αντιδράσεις, έναν αναστολέα αντλίας πρωτονίων για παλινδρόμηση και ένα παυσίπονα για το γόνατο που εξακολουθεί να πονάει μετά από τον τραυματισμό που τρέχει μερικά χρόνια πίσω. Πολύ πολυάριθμα φάρμακα, που συχνά αναφέρονται ως πολυφαρμακία, μπορούν να καταλήξουν να είναι ένα πρόβλημα.

Δυσμενείς περιπτώσεις φαρμάκων ή απρόβλεπτα ιατρικά προβλήματα που εμφανίζονται σε όλη τη θεραπεία με φάρμακο ή άλλη θεραπεία, αιτία 1. 3 εκατομμύρια επισκέψεις κατάστασης έκτακτης ανάγκης (ED) στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε χρόνο και περίπου 350.000 νοσηλείες, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC). Αυτές οι ιατρικές περιπτώσεις είναι πιο χαρακτηριστικές μεταξύ των παλαιότερων παιδιών πάνω από 65 είναι σχεδόν 7 φορές πιθανότατα από τους πιο νεανικούς ανθρώπους να γίνουν δεκτοί στην εγκατάσταση υγειονομικής περίθαλψης μετά από επίσκεψη ED και η πλειοψηφία του χρόνου που η επίσκεψη οφείλεται σε δυσμενή αλληλεπίδραση φαρμάκων.

Πολλές φορές, μπορεί να μην χρειαστείτε όλα τα φάρμακα που παίρνετε, τα κράτη Marcia Mecca, MD, ένας γηριατρικός Yale που διευθύνει ένα πρόγραμμα “de-scribreing” στο σύστημα Υγείας των Βετεράνων (VA) στο West Haven που ονομάζεται βελτιώνοντας (προσπάθεια να Μειώστε τον φαρμακευτικό κίνδυνο σε παλαιότερο κέντρο πολυπαρμακευτικής βετεράνων). Ο μοναδικός σκοπός της κλινικής είναι να αφαιρέσει τα μη απαραίτητα φάρμακα και να βοηθήσει να αποφευχθεί η κλινική έκτακτης ανάγκης για πελάτες που είναι 65 ετών και άνω, έχουν πολλές επίμονες συνθήκες και λαμβάνουν 10 ή περισσότερα φάρμακα την ημέρα.

Κατανόηση περισσότερων σχετικά με τις βασικές αρχές των αλληλεπιδράσεων ναρκωτικών και φαρμάκων

Λέει η Μέκκα. Είναι μια διαδικασία που περιλαμβάνει την ακρόαση του πελάτη και την ανακάλυψη για το τι θέλουν και βγαίνουν από ένα προσφερόμενο φάρμακο, δηλώνει.

Εάν ο αγαπημένος σας παίρνει περισσότερα από ένα είδη φαρμάκων, είναι απαραίτητο και οι δύο να μάθετε για τα βασικά της αλληλεπίδρασης φαρμάκων. Η κατανόηση της αλληλεπίδρασης των ναρκωτικών είναι ιδιαίτερα απαραίτητη για τους φροντιστές, andrikofarmakeio.com λόγω του γεγονότος ότι πολλοί δέκτες φροντίδας λαμβάνουν πολλά φάρμακα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με τους ανώτερους δέκτες φροντίδας που λαμβάνουν σχεδόν το 40 % όλων των φαρμάκων και το 30 % όλων των συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Λόγω του γεγονότος ότι τα φάρμακα συνιστώνται για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων ασθενειών ή σημείων, τέτοιες αλλαγές δείχνουν ότι το φάρμακο δεν είναι πλέον αποτελεσματικό και στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να γίνει πολύ επιβλαβές. Τα φάρμακα εμπλέκονται με μερικούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένων: με την αύξηση ή τη μείωση της απορρόφησης του φαρμάκου από το στομάχι και τις εντερικές οδούς αυξάνοντας ή μειώνοντας τον ρυθμό με τον οποίο το σώμα σπάει τα φάρμακα κάτω στο ήπαρ αυξάνοντας ή μειώνοντας τον ρυθμό με τον οποίο εκκρίνονται τα φάρμακα από Το σώμα από τους νεφρούς προκαλώντας ανταγωνιστικές ενέργειες στο σώμα ο αγαπημένος σας είναι σε υψηλότερο κίνδυνο για να βιώσετε μια αλληλεπίδραση φαρμάκων εάν αυτός ή αυτή: είναι αφυδατωμένη είναι η γυναίκα είναι υπέρβαρο παίρνει πολλαπλά φάρμακα είναι πραγματικά νεαρή ή παλιά έχει συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια Μια προηγούμενη αλληλεπίδραση φαρμάκων έχει ήπαρ ή νεφρική βλάβη έχει χαμηλή ή υψηλή αρτηριακή πίεση έχει πολλές ασθένειες έχει κακή διατροφή εάν το απολαμβάνετε ότι πέφτει κάτω από οποιαδήποτε από αυτές τις ταξινομήσεις σε κίνδυνο ή εάν έχετε επιπλέον ανησυχίες ή ανησυχίες σχετικά με μια πιθανή αλληλεπίδραση φαρμάκων, επαφή Ο φαρμακοποιός ή ο ιατρικός επαγγελματίας του αγαπημένου σας προσώπου.

Να πάρει τη βάση δεδομένων αλληλεπίδρασης φαρμάκων της UW μου, που χτίστηκε … Για να δουλέψω

Μία φορά το χρόνο, απολαύστε τον γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό αναθεωρήστε όλα τα φάρμακά του. Ρωτήστε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό για οτιδήποτε δεν κατανοείτε. Πάντα πηγαίνετε στο ίδιο ακριβώς φαρμακείο για να γεμίσετε τις συνταγές σας. Μην κρατάτε τα φάρμακα στο Υπουργικό Συμβούλιο. Ελέγξτε προσεκτικά όλες τις ετικέτες και τις οδηγίες ναρκωτικών.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *