Indikatorer på værktøjssæt med narkotikaafledning – Patientrådgivning, du har brug for at vide

Indikatorer på værktøjssæt med narkotikaafledning – Patientrådgivning, du har brug for at vide

IndholdsfortegnelseLidt kendte spørgsmål om forståelse af dine medicin.Det smarte brugsmediciner sikkert – myHealthfinder, som ingen taler om

Lægemiddelguider er papiruddelinger, der følger med flere receptpligtige lægemidler. Guiderne adresserer problemer, der er detaljer om bestemte medicin og narkotikakurser, og de inkluderer FDA-godkendte detaljer, der kan hjælpe folk med at forhindre betydelige ugunstige begivenheder. FDA opfordrer til, at lægemiddelguider udstedes med særlige anbefalede medicin såvel som organiske produkter, når virksomheden finder ud Med en vare eller person tilhænger personen til brugen af ​​et produkt afgørende for dets effektivitet.

Du kan desuden opdage medicinguider ved at bruge medicinen@FDA!.?.! og også FDalabel -databaserne.

På grund af aggressiv automatiseret skrubning af og E, CFR.Gov, programmatisk tilgængelighed til disse websteder er begrænset til tilgængelighed til vores betydelige programmør API’er. Hvis du er menneskelig bruger, der får denne meddelelse, kan vi inkludere din IP -adresse til en samling af IP’er, der kan få adgang til føderale, registrer. Gov & E, Cfr.gov; Afslut CAPTCHA (Robot -eksamen), der er anført nedenfor, og klik på “efterspørgselsadgang”.

Et officielt websted for den amerikanske føderale regering. Hvis du ønsker at bede om en bredere IP-matrix, får den første anmodning adgang til din nuværende IP, og derefter gøre brug af “webstedets feedback” -kontakt, der blev opdaget i den nederste venstre side for at gøre efterspørgslen.

En undersøgelse, der blev offentliggjort i 2013 External Symbol, lokaliserer et patientcentreret tag var bedre til at beskytte mod deltagerne mod at gå ud over den maksimale dosering i 24-timers, kontrast til en typisk etiket. Den patientcentrerede etiket reducerede ikke forskellige andre applikationsfejl væsentligt, såsom at tage mere end to tabletter på én gang og vente mindre end 4 timer i mellem doser.

Et objektivt overblik over, hvordan man læser en pakkeindsats

Overlappende energiske komponenter gennem flere medicin placerede unge i fare for overdosis. Et gennemgangseksternt symbol på 200 topsælgende pædiatrisk oral væske-ikke-receptpligtig medicin fandt, at mærkning ofte var variabel og i et layout, der kan skade forældremyndighed.

5% anførte ikke aktive ingredienser på det primære displaypanel. Størstedelen af ​​varer inkluderede instruktioner i diagramform, mens få varer delte applikationsretninger i piktografisk type. I et studieeksleret symbol fra 2011 rapporterede mindre end 50% af Focus Group -deltagerne konsekvent at kontrollere produktmærketoplysninger. Kun 31% forstod, at acetaminophen er i tylenol.

Derudover viste deltagerne et valg til et ikon og frasering for maksimal daglig dosering. Specialister og narkotikamærker skal give patienterne klare anvisninger om nøjagtigt, hvordan man tager deres medicin korrekt. Medicinske instruktioner er ofte de mest betydningsfulde, ofte gjort brug af informationsressource til personer om korrekt medicinbrug.

En række undersøgelser opdager, hvordan man https://danmark-aptk.com/koeb-renova-online/ forbedrer patienternes forståelse af risikofri og også korrekt medicinbrug. Klientvalg for, hvor ideel til at vise patientmedicinske detaljer (PMI) blev evalueret i en forskningsundersøgelse, der blev offentliggjort i 2014 Expernal Symbol. PMI -uddelinger er beregnet til at hjælpe alle forbrugere med at forstå vigtige oplysninger om deres receptpligtige medicin. Deltagere i individuelt møder bemærkede deres valg til nye PMI -uddelinger over eksisterende medicinguider eller forbrugermedicineringsdetaljer.

En yderligere undersøgelse fra 2014 kontrollerede 48 personer med medicinske foldere om hjertesygdom samt slags 2 diabetiske problemer for at bestemme relevante detaljer for ældre voksne. Forskere,.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *