De 9-seconden truc voor de FDA stelt nieuwe, gemakkelijk te lezen medicatiegids voor voor …

De 9-seconden truc voor de FDA stelt nieuwe, gemakkelijk te lezen medicatiegids voor voor …

InhoudsopgaveMeer over over artritisbehandeling Gezond levende drugsgidsDe grootste gids voor geneesmiddelenlijsten en dekking op recept

Medicatiegidsen zijn papieren hand -outs die bij veel voorgeschreven medicijnen worden geleverd. De gidsen behandelen problemen die specificeren voor specifieke geneesmiddelen en geneesmiddelenkurs. FDA heeft nodig dat medicatiegidsen releasdh specifieke aanbevelingen en biologische items zijn wanneer het bedrijf bepaalt dat: specifieke informatie noodzakelijk is top seri ous negatieve effecten klantbeslissing moet worden op de hoogte gebracht door informatie regn-negatieve effecten met een item, of individuele heidenen tot aanwijzingen voor Het gebruik van een item zijn van vitaal belang voor de efficiëntie ervan.

U kunt ook drugsgidsen ontdekken door gebruik te maken van de drugs@FDA!.?.! en de FDALabel -databases.

Als gevolg van agressieve geautomatiseerde scuffing van en ook E, CFR.Gov, programmatische toegankelijkheid voor deze websites is beperkt tot toegang tot Oour substantiële ontwikkelaar API’s. Als u een menselijk individu bent dat dit bericht ontvangt, kunnen we uw IP -adres toevoegen aan een set IP’s die toegang hebben tot federaal, registreren. Gov & E, CFR.overheid; Voltooi de Captcha (Robot Test) hieronder vermeld en klik op “Access aanvragen”.

Een hoofdwebsite van de Amerikaanse federale overheid. Als u van plan bent om een ​​breder IP -bereik aan te vragen, vraagt ​​u eerst de toegankelijkheid aan voor uw bestaande IP en daarna de knop “Site Antwoorden” bevindt om het verzoek te maken.

Een onderzoeksstudie releasde in 2013 External icon lokaliseert een patiëntgericht label beter om te voorkomen dat deelnemers een excelsimumdosis binnen 24 uur deden, vergeleken met een YPical-label. Het patiëntgerichte label heeft andere doseringsfouten niet aanzienlijk verlaagd, zoals het nemen van deze twee pillen tegelijkertijd en ook vier uur tussen doses doses doses doses.

Dingen over medicijnen – National Multiple Sclerosis Society

Overlappende energetische componenten door verschillende drugs die kinderen hebben geplaatst met gevaar voor overdosis. Een ReviewExternal Symbol 2012 van 200 best verkopende pediatrische orale vloeistof niet-voorgeschreven geneesmiddelen ontdekten dat labeling meestal variabel was https://ed-nederland.com/cenforce-kopen-online/ en ook in een indeling die moeders en papa kan belemmeren in het begrip van cruciale medicatie-informatie, inclusief energetische componentendetails en applicatie-instructies.

De meeste producten bestonden uit richtingen in grafieken, terwijl een paar items in pictografische vorm de richting hadden gedeeld., Minder dan 50% van de personen van het Ephasis -team meldden dat ze regelmatig de details van het productlabel hebben bekeken.

Inhancement suggereerden individuen een keuze voor een symbool als formulering voor maximale doses op de dagdagdag. Gezondheidszorgspecialisten en drugslabels moeten personen met duidelijke instructies geven om hun medicijn correct te nemen. Gerichtlijnen voor geneeskunde zijn vaak een van de meest concrete, vaak richtlijnen van details voor medicatiemedicatiegebruik.

Een aantal onderzoeken bekijkt precies hoe ze het begrip van klanten van risicovrije en ook ideaal medicijngebruik kunnen verbeteren. Patiëntenvoorkeuren voor precies hoe het beste tot personeelsdetails (PMI) van de pers (PMI) werd geëvalueerd in een onderzoeksonderzoek gepubliceerd in 2014 External Symbol. PMI -hand -outs zijn gepland om alle consumenten te helpen vitale informatie te begrijpen over hun voorgeschreven medicijn. Deelnemers aan het on-on-on-on-noted hun keuze voor nieuwe PMI-hand-outs over bestaande geneeskunde of klantmedicatie-informatie.

En 2014 onderzoek onderzocht 48 individuele geneeskunde brochures over hartprobleem als soort 2 diabetische kwesties om Relant Info Ouder volwassenen te herkennen. Onderzoeks ontdekten een van de materialen die waren geschreven in een hoge analysegraad en de grootte van de lettertypestijl op veel van de materialen was te weinig voor de eenvoud van lezen.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *